De Bovenberg

Camping - verhuuraccommodatie's

Avontuurlijk

wandelen door de geschiedenis

ga op zoek naar de verborgen verhalen van het landschap. Een kompas wijst je de weg naar bijzondere cultuurhistorische locaties. 

Ezeltripje

.7,5 km wandelen over hei, door naald- en loofbos en langs de Herikerberg met uitzicht op de buurtschap Herike.Eventueel kun je de wandeling uitbreiden door langs de grillige paden van de “leemkuilen” te lopen, hier kun je heerlijk picknicken en genieten van een hele dag in de natuur.

Manege Snorrewind

Manege Snorrewind is gelegen nabij natuurgebied De Borkeld in Markelo. Het is een volwaardig en sfeervol paardensport en recreatiecentrum.Zowel de beginnende als de geoefende ruiter kan hier terecht voor passende instructie, sportbegeleiding, stalling en ontspanning, op uw eigen of een van onze paarden of –pony’s.

Pitch&Putt Twente

Pitch&Putt golf: sportief plezier voor iedereen vanaf 8 jaar. Instructie vooraf en gebruik materiaal gratis. Laagdrempelig en uitdagend. Escaperoom: spannend en uitdagend vanaf 16 jaar. Ontsnap uit de kamer door oplossen van raadsels en puzzels waardoor codes gekraakt worden.

Spellenboerderij de Smitshoeve

Weidegolf, discgolf, frisbeeën? Voor jong en oud is hier van alles te doen! Informeer naar de mogelijkheden.

Wat dacht je van een potje weidegolf met 8 holes, 9 holes voetgolf of een partij discgolf waarbij je met een frisbee moet ‘putten’ in de 8 holes discgolf baan. 

Erve Brooks

Pannenkoeken eten in een oude Saksische boerderij waar van alles te beleven is. Een leuk dagje uit voor de hele familie! Er is een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin met airtrampoline, speelvijver, reuzenschommel, avonturenpad met hindernissen en spelletjes, speelhoek met glijbaantje binnen voor de kleintjes, levend tafelvoetbal, winkel ‘de Scharrelzolder’ en nog veel meer

Kinderboerderij het kukelnest

Een droomplek voor kinderen, want spelen op het Kukelnest gaat nooit vervelen.Kinderboerderij Het Kukelnest ligt op een mooie en rustige plek waar kinderen met veel plezier kunnen spelen of knuffelen met dieren. In de boerderijbar zijn ijsjes, hapjes of drankjes te koop.

Familiepretpark De Waarbeek

De Waarbeek in Hengelo biedt een toffe dag voor het hele gezin voor een betaalbare prijs. De Waarbeek is een echt nostalgisch familiepretpark.

Avonturenpark Hellendoorn

Het leukste pretpark voor een dagje weg! Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en avontuurlijke evenementen op je te wachten.

zandsculpturen Kasteel Warmelo

Wandelend door de prachtige historische tuin komt u langs kunstig uitgehouwen zandsculpturen met als thema spreekwoorden en gezegden.Bijvoorbeeld; het ijzer smeden als het heet is, nog een appeltje te schillen hebben met iemand, over het paard getild,

Kartplaza Nijverdal

Kartplaza Actionworld is inmiddels veel meer dan alleen een kartbaan. Met diverse indoor en outdoor activiteiten voor jong en oud is Kartplaza Actionworld in Nijverdal.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?

Wist je dat je via onze chat eenvoudig vragen kunt stellen?

of bekijk onze veelgestelde vragen pagina of neem gerust contact met ons op!