De Bovenberg

Camperplaats in Twente

Camperplaats de Bovenberg in Markelo

U bent met uw camper van harte welkom op Camping de Bovenberg! U krijgt een mooie, ruime plaats voorzien van elektriciteit. We beschikken over een speciaal camperservicestation. Daarnaast kunt u over de gehele camping goede Wifi ontvangen.

Camperplaats de Bovenberg voor rondreizende vakantie vierende camper bezitters die rust willen.

Speciaal voor u hebben wij twee verharde camperplaatsen, of wilt u liever gebruik maken van onze toeristische plaatsen dan mag dat ook.

#Branding Twente_RGB_HR_vrijstaand
Ruime comfortplaatsen camping in Overijssel
Comfort huisdiervrij

De Bovenberg comfort plekken huisdiervrij tot 120 m2 groot. deze plekken kijken uit over het natuurvijver. deze plekken zijn voorzien van een watertappunt en stroom 10 ampère.

Kamperen in Overijssel
Comfort XXL

De Bovenberg XXL-plekken (autovrij) tot wel 170 m2 groot. plek 1 t/m 50 hebben heel veel leefruimte zowel rondom de tent/carvan als op de camping zelf. En dus en ook veel speelruimte voor uw kinderen. deze plekken zijn voorzien van een watertappunt, stroom 10 ampère en rioolaansluiting.

 

Kamperen aan het water
Comfort

De Bovenberg comfort plekken tot 120 m2 groot. de plekken worden deels afgeschermd met groensingels voor u privacy. deze plekken zijn voorzien van een watertappunt en stroom 10 ampère.

Gemoedelijkheid in het groen

De Bovenberg