De Bovenberg

Familiecamping bij Rijssen

Ruime familiecamping bij Rijssen

Omgeving en faciliteiten

Camping geopend van 1 april t/m 7 oktober 2023

OMGEVING

De Bovenberg ligt tussen Markelo en Rijssen in het buurtschap Elsen aan de voet van de Friezenberg en Apenberg. Het heuvelachtig terrein waar wij ons bevinden is 150.000 jaar geleden ontstaan door een flinke gletsjer die vanuit Scandinavië tot in deze regio reikte, deze bracht van alle soorten stenen en grond met zich mee.

FACILITEITEN

Tijdens uw vakantie op camping de Bovenberg hoeft u zich geen moment te vervelen! Terwijl u geniet van uw welverdiende rust vermaken de kinderen zich prima in de zwemvijver of op de 1 van de 5 speelveldjes op het terrein. Camping de Bovenberg heeft een tal van faciliteiten. Kom en geniet van de rust en de ruimte, ervaar zelf wat Markelo te bieden heeft.

MARKELO

Een van de oudste dorpen van Twente, met opvallend glooiende essen en vijf heuvels. Markelo heeft veel agrarische buurtschappen, waar moderne bedrijfsvoering gekoppeld is aan tradities. Bezienswaardigheden zijn de Martinuskerk, de Molen van Buursink De Hoop (een wind-, koren- en pelmolen).
#Branding Twente_RGB_HR_vrijstaand
rust en ruimte in Markelo

Comfort huisdiervrij

De Bovenberg comfort plekken huisdiervrij tot 120 m2 groot. deze plekken kijken uit over het natuurvijver. deze plekken zijn voorzien van een watertappunt en stroom 10 ampère.

DeBovenberg-klein-47

Comfort XXL

XXL-plekken (autovrij) tot wel 170 m2 groot en hebben heel veel leefruimte zowel rondom de tent/carvan als op de camping zelf. de plekken zijn voorzien van een watertappunt, stroom 10 ampère en rioolaansluiting.

Overijssel Camping

Comfort

De Bovenberg comfort plekken tot 120 m2 groot. de plekken worden deels afgeschermd met groensingels voor u privacy. deze plekken zijn voorzien van een watertappunt en stroom 10 ampère.

 

Gemoedelijkheid in het groen

De Bovenberg