24 maart 2020

corona

De Bovenberg

Camping - verhuuraccommodatie's - groepsaccommodatie 

 

Coronavirus

Geachte Gast,

 

Update 01 april 2020 11.00 uur

Op 31 maart 2020 om 19:00 uur heeft de Nederlandse overheid de termijn voor de eerder afgekondigde maatregelen verlengd. Naar aanleiding van deze maatregelen kunnen we tot en met 28 april geen gasten ontvangen. Hopelijk draagt dit besluit bij aan het onder controle krijgen van het coronavirus (Covid-19).

Helaas zal camping de Bovenberg deze periode gesloten zijn. Als er aanpassingen komen in het beleid van Overheid/RIVM dan zullen wij  die u laten weten.

Momenteel krijgen wij van veel gasten de vraag; ‘Wat kunnen jullie doen met mijn reservering? Kan ik eventueel annuleren, omboeken of aanpassen?’. Deze vraag is begrijpelijk. Wij staan ook in deze moeilijke periode nog altijd voor een uitmuntende service.

Wij voeren daarom het volgende beleid:
Valt jullie vakantie in de periode tussen 28 april 2020 en 10 mei 2020, dan kun je er voor kiezen om het door jullie betaalde bedrag om te zetten in een voucher. De voucher die jullie dan mogelijk ontvangen, kunnen jullie dan in seizoen 2020 of seizoen 2021 bij ons inwisselen. Op deze manier kunnen jullie dan optimaal van jullie vakantie genieten. Wij zullen betaalde termijnen dus niet omzetten in contanten, maar voorzien onze gasten van een voucher. Je kunt deze voucher aanvragen.

Indien je een vakantie wilt annuleren die valt in de boekingsperiode na 10 mei, adviseren wij jullie niet te annuleren en onze berichtgeving af te wachten. Indien jullie kiezen voor annulering valt dit onder geen enkele annuleringsverzekering en hebben jullie geen recht op restitutie. Ons advies is: Wacht rustig af. Indien de situatie niet houdbaar is, zullen wij ook voor een andere periode gaan werken met vouchers. Dit doen wij vooralsnog niet. Zoals aangegeven, kan ons beleid wijzigen. Blijf deze pagina in de gaten houden (www.debovenberg.nl).

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

 

Update: 27 maart 8.00 uur 

In verband met de Corona-virus (COVID-19) heeft de veiligheidsregio Twente door middel van een noodverordening besloten om de camping en vakantieparken voorlopig te sluiten tot 6 april 2020

Helaas mogen wij voor 6 april geen gasten ontvangen op ons terrein en zal deze daarom gesloten zijn om te betreden.

Wij houden u op de hoogte wat er gebeurd na 6 april 2020.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Update: 24 maart 11.00 uur

De overheid heeft maandagavond 23 maart nieuwe maatregelen afgekondigd

om het coronavirus tegen te gaan. Wij gaan de aankomende dagen bekijken welke mogelijke consequenties dit gaat hebben voor onze camping.

Zodra we hier meer informatie over hebben zullen we dit zo snel mogelijk laten weten via de mail. We adviseren u onze website in de gaten te houden.

We verzoeken u daarom ook vriendelijk geen contact met ons op te nemen op dit moment.

We hopen op uw begrip.

Camping de Bovenberg  volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons heeft. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). 

Hieronder beantwoorden we de veel gestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus op uw vakantie.

Algemene Situatie

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Camping de Bovenberg zal zoals gepland 1 april openen.

De nieuwe maatregelen rondom het coronavirus zijn ingrijpend,

Er zijn enkele voorzorgsmaatregelen getroffen.

Welke maatregelen neemt camping de Bovenberg om verspreiding te voorkomen?

De receptie zal dagelijks geopend zijn hou hier 1,5 meter afstand

Op de camping is er tot 1 juni geen animatie, tevens is de indoor speelruimte gesloten.

De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
  • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar
  • Bezoek is niet toegestaan.
  • Gebruik waar mogelijk uw eigen sanitair

Annuleren en omboeken

Ik wil omboeken / annuleren

Camping de Bovenberg neemt conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. Zo poetsen we veel bezochte plaatsen extra grondig en hebben we ontsmettende gels voorzien op die plaatsen.

Indien u uw vakantie vanwege het coronavirus toch wil omboeken, dan kan dat naar een latere datum (binnen het seizoen 2020). Indien u wil annuleren, hanteren wij de Recron voorwaarden.

Over alle reserveringen vanaf 1 juni kunnen wij nog geen uitspraken doen. Hiervoor volgen wij weer de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Wees lief voor elkaar en let op elkaar, het gaat erom dat wij met zijn allen gezond blijven en deze crisis doorkomen!

Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.hiswarecron.nl/kennisbank/coronavirus en www.rivm.nl 

Gemoedelijkheid in het groen

De Bovenberg