4 juli 2018

Groepen Overijssel

Groepen Overijssel is een vereniging van zelfstandige groepsaccommodaties die met elkaar samenwerken. Door de diversiteit van de accommodaties kunnen de aangesloten bedrijven u een zeer veelzijdig aanbod doen. Of u nu op zoek bent voor een familieweekend, een jeugdkamp of een bedrijfsuitje met outdoor-activiteiten. Er zit voor iedereen een geschikte accommodatie tussen. Ook zijn er meerdere accommodaties aangepast voor mensen met een beperking.

Om u als gast een basiskwaliteit te bieden, zijn alle aangesloten bedrijven lid van de Recron (Recreatie Ondernemers Nederland) en geclassificeerd met 1 of meer sterren. Deze classificatie gebeurd door de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit in samenwerking met Recron en is een vervolg op de classificaties die de ANWB voorheen uitvoerde. Deze classificatie wordt door de bedrijven gezien als een belangrijke manier om zich te onderscheiden van collega-bedrijven.

Kwaliteit in combinatie met gastvrijheid en gezelligheid maakt dat u zich met uw groep zeker thuis zult voelen bij één van de aangesloten bedrijven. Wij wensen u veel succes bij het zoeken naar een geschikte locatie en alvast veel plezier tijdens uw verblijf bij één van ons.

Bij de accommodaties van Groepen Overijssel bent u verzekerd van een goed beeld van het Overijsselse natuurschoon. Wilt u rust, of liever actie, kanovaren of paardrijden, u zegt het maar. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. De gastheren en vrouwen zijn altijd bereid u hulp te bieden bij het samenstellen van uw programma. En door hun veelal jarenlange ervaring kunnen zij u een veelheid aan regionale informatie verstrekken.